Kluizen kraken

In films gaat kluizen kraken gepaard met veel explosies en grof geweld. In werkelijkheid is het openen van een kluis een heel secure zaak. Een zaak van beheersing en geduld. Open de Kluis heeft haar eigen speciale methodes om een kluis geheel zonder schade te openen. Ook voor verkoop, plaatsing en onderhoud van kluizen bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat uw kluis kraken door een professional

Een goede kluis is een schitterend apparaat, dat zijn taak: het beveiligen van uw spullen, goed uitvoert. Soms net iets te goed, wanneer u de combinatie of de sleutel verloren bent. Voor u met explosieven in de weer gaat, kunt u het beste een professionele kluis opener inhuren. Wij kunnen kluizen kraken zonder schade aan te richten aan het mechanisme en de behuizing.

Kluizen kraken – no cure, no pay!

Wij bieden (nood)openingen, service en onderhoud aan door heel Nederland en zijn hiervoor 24 uur per dag bereikbaar. Wij zijn zo zeker van ons eigen kunnen dat we werken volgens het principe van no cure, no pay. Krijgen wij de kluis niet open, dan betaalt u niks.

Contact

Wilt u meer weten over onze werkwijze en onze tarieven? Neem direct contact op via 0299 – 32 17 39 of stuur een e-mail naar info@opendekluis.nl


Meer informatie
Kluis openbreken, Kluis openen Amsterdam, Kluis openen zonder sleutel, Kluizen openen, Kluis openmaken, Kluis openen Noord Holland, Hoe kraak je een kluis, Brandkast openen, Brandkast kraken, Sleutel kluis kwijt